Dildo – världens populäraste sexleksak?

Vad är en dildo?

Det primära syftet med en dildo är att ge dig njutning, antingen på egen hand eller tillsammans med en partner. Dildon är en av de mest populära sexleksakerna och idag hittar du den i flera naturtrogna stilar. Ofta tillverkade i material som genererar optimal njutning.

Tips för att välja rätt dildo

Det viktigaste när du ska välja dildo är att utgå från din egen njutning. Utbudet är stort och därför kan du lätt hitta en dildo som lämpar sig utifrån hur du själv tycker om att tillfredsställa dig. Våga även utforska din sexuella lust genom att prova olika typer av dildos med skilda egenskaper.

När du köper dildos på nätet brukar det finnas en beskrivning intill varje produkt. Dessutom kan det också gå att rådfråga butiken om du har några speciella önskemål. Ska dildon användas tillsammans med en partner kan det vara bra att välja en modell som ni båda lockas av.

Tips för att använda en dildo

Tänk på att använda din nya dildo på rätt sätt och läs gärna bruksanvisningen till produkten. Du får oftast mest njutning om du använder den i kombination med glidmedel. Se dock till att använda glidmedel som lämpar sig för din köpta dildo eftersom materialet kan påverkas.

Efter att dildon använts är det viktigt att rengöra den med antibakteriellt medel för att hålla den fri från partiklar och smuts.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *